WordPress underhåll, support & utveckling

Bli avtalskund och se till att din hemsida alltid är på topp,
presterar på topp och att den alltid speglar din verksamhet till 100%!

INGEN UPPSÄGNINGSTID

INGEN BINDNINGSTID

INGA STARTAVGIFTER

WordPress underhåll, support & utveckling

Backups

Vi tar regelbundna backups så att du kan känna dig trygg om/när du ändrar din hemisda. Om någon skulle gå snett så ser vi till att din hemsida återställs.

Uppdatering av WP Core

Vi ser till att er hemsida mår bra genom att ta hand om system- och säkerhetsuppdateringar för WordPress Core filer.

Uppdatering av plugins

Vi ser till att er hemsida mår bra genom att ta hand om system- och säkerhetsuppdateringar för alla dina plugins och tema.​

Återställning

Om det skulle hända att något går snett med din hemsida medan du är inne och gör ändringar så ser vi till att allting återställs.

Prestandakontroll

Vi ser till att din hemsida alltid mår bra och att den presterar på topp. Vi kontrollerar regelbunden och gör dagliga uppdateringar.

Övervakning

Vi övervakar din hemsida & får info direkt om sidan skulle ligga nere eller om något annat problem uppstår. Då kan vi åtgärda snabbt så att din verksamhet påverkas minimalt.

Prestandaoptimering

När din hemsida finns under vårt paraply ser vi till att den optimerar på topp. Det gillar både besökarna och sökmotorerna.

Utvecklingstimmar

I ditt abonemang ingår utvecklingstimmar som du kan samla under tiden och använda vid behov när du vill ändra eller utveckla din hemisda.* (bästa värde och premium)

Personlig rådgivning

I ditt abonemang ingår personlig rådgvining. När du känner att du behöver prata med någon eller diskutera din idéer och olika lösningar så är det bara att boka en tid.

Personlig utbildning

Du kan använda dina timmar för rådgivning eller utbildning. För dig som vill lära dig mer kring hur du jobbar med din hemsida.

Löpande SEO-optimering

Vi analyserar sökord och vi löpande optimerar hela din hemsida för sökmotorerna för bästa rankning i sökresultaterna.* (premium)

All-in-one support

Vi sköter kommunikation mot ditt webhotell vid behov så du slipper det tekniska "snacket" och kan fokusera på din kunder och det du är bäst på.

Se till att din hemsida fungerar på topp & alltid speglar din verksamhet

Välj paket som passar bäst

BASIC

1 975 kr

Per MÅNAD

teknisk support
rådgivning
UTVECKLINGSTIMMAR
sökmotoroptimering

STANDARD

7 975 kr

Per MÅNAD

teknisk support
rådgivning/utbildning
UTVECKLINGSTIMMAR
sökmotoroptimering

PREMIUM

12 975 kr

Per MÅNAD

teknisk support
rådgivning/utbildning
UTVECKLINGSTIMMAR
sökmotoroptimering

Vanligaste frågor

Nej. Inga bindningstider. Du avslutar ditt abonnemang när du vill enkelt genom att skriva till oss.

Du använder dina utvecklingstimmar när du vill ändra något på din hemsida. Det kan vara att göra en ny sida, göra en integration eller något annat som du vill att vi gör på din hemsida. Det bästa är att du först ringer eller skriver till oss kring vad är det du vill göra så kan vi se om det behövs möte eller om vi kan göra dina ändringar direkt. Om jobbet är större än vad dina timmar räcker till för så fakturerar vi resterande belopp. Men du vet alltid i förväg när vi kommer överens hur det ska bli. Inga dumma överraskningar 🙌🏼

Ja. Du kan spara dina utvecklingstimmar från en eller flera månader för att använda de till ett lite större jobb om du vill. Du kan också använda dina timmar för mindre ändringar varje månad och se till att din hemsida alltid är uppdaterad och på topp.

De timmar som ingår för rådgivning eller utbildning kan du boka vid behov. Du kan antigen får rådgivning kring din hemsida eller något annat som du inte löser själv eller så kan du välja en utbildning i det som du vill göra själv.

Ja. Du har tillgång till din hemsida hela tiden och kan göra ändringar, skriva dina inlägg eller publicera nyheter.

Ja. Ingeting försvinner. Du kan slå ihop dina timmar och använda de vide behov. På en gång eller i flera kortare omgångar.